• Kezdjen hozzá

  Válassza ki, mit tudjon weboldala

 • Logótervezés

  Profi logókészítés kreatívan, mégis egyszerűen

  Miért fontos a logótervezés, a céges logó készítése professzionális módon? Mert az első benyomás a legfontosabb. Egy egyedi logó, egy megfelelően felépített arculat jó benyomást kelt az ügyfelekben és tükrözi a cég tevékenységét, szellemiségét.

  Olyan céges logót szeretne, ami egyediségével felkelti ügyfelei érdeklődését és professzionális megjelenésével elnyeri bizalmukat?

  Bízza meg szakértő csapatunkat logókészítéssel!

  Számunkra rendkívül fontos, hogy ügyfeleink részére egyedi, testre szabott és igényes megjelenést adjunk. Törekszünk arra, hogy az ön elképzeléseit a lehető legkreatívabb módon jelenítsük meg. Célunk, hogy olyan logót és arculatot tervezzünk ügyfeleink számára, ami még több megrendelőt hoz számukra. Fontos, hogy nem csak grafikai feladatnak tekintjük a logótervezést, a munkában kommunikációs szakértő és marketing szakember is részt vesz, ezzel a PR és marketing szempontok is érvényre jutnak!

  A logó tervezés folyamata

  Hogyan zajlik a logó készítése?

  Első lépésként telefonon vagy e-mailen egyeztetünk önnel, felmérjük igényeit a logóra vonatkozóan: mit szeretne sugallni a megjelenéssel, milyen célcsoportokhoz kíván szólni, milyen színeket és stílust látna szívesen.

  Ezekből kiindulva grafikus és marketinges szakértőink segítségével elkészítjük a terveket. Három különböző koncepciót dolgozunk ki. A logóterveket egyeztetjük önnel, és akár két körben is módosítjuk a végleges, tökéletes logó eléréséig.

  A kész logót átadjuk a kért formátumokban, szerkeszthető grafikai fájlokban is (ai, .eps, .jpg, .png, .pdf).

  Milyen logót készítünk?

  Kreatív és hatékony: Tervezőink célja, hogy egy cég, márka vagy személy mögé egy olyan esztétikus grafikai hátteret alkossanak, amely nem csak dekoratív megjelenést biztosít, de marketing szempontból is hasznos.

  Stílusos és bizalomkeltő: A logót a célcsoport számára tervezzük. A logótervezés során igyekszünk visszatükrözni a cég szellemiségét és figyelembe venni a célcsoport „ízlését”, hogy elnyerhessük a bizalmukat.

  Sokoldalúan használható: A tervezéskor szem előtt tartjuk, hogy a logó akár a weboldalon, akár egy print kiadványban is megállja a helyét. Világos és sötét hátterű logóverziót is készítünk, hogy bármilyen környezetben használható legyen.

  Referenciák

  Természetesen nem várjuk el, hogy korábbi munkáink megismerése nélkül szavazzon bizalmat cégünknek, ezért tekintse meg azokat a logókat, amiket ügyfeleinknek elfogadtak és cégüket azóta is reprezentálják. Kattintson ide és nézze meg logó referenciáinkat!

  Logótervezés ára: 60.000 Ft + ÁFA

  Mit tartalmaz az ár?

  • Első körben 3 eltérő koncepció készítése.
  • További 2 módosítási kör a végleges logó eléréséig.
  • Grafikus és marketinges szakértők bevonása az Ön cégére szabott logó megtervezésében.

  Ha stílusos, profi megjelenést szeretne vállalkozásának, vegye fel velünk a kapcsolatot!

  [hm_ajanlatkeres_urlap]

  [hm_david_elerhetoseg]