• Kezdjen hozzá

  Válassza ki, mit tudjon weboldala

 • Keresőoptimalizálás

  Honlapunkat nem a magunk számára készítjük, és szeretnénk, ha minél többen keresnék fel. Kezdetben csak azok tudják meglátogatni oldalunkat, akik ismerik a webcímét, de a keresőoptimalizálással elérhetjük, hogy a keresők ajánlják oldalunkat az internetezőknek.

  Hosszú távon a legolcsóbb és leghatékonyabb módja, hogy látogatókat vonzzunk honlapunkra a keresőoptimalizálás.

  Mi is az a keresőoptimalizálás?

  A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) célja, hogy minél több látogatót szerezzünk honlapja számára a keresők, Magyarországon első sorban a Google találati listájából.

  Ehhez általában a kulcsszavakra (az a kifejezés, amit a keresőbe ír leendő ügyfelünk) elért jó helyezés a fontos, ha nem kerülünk a lista elejére, akkor elenyésző lesz a keresőből érkező látogatók száma.

  A keresőoptimalizálás figyelembe veszi a keresőmotorok működését és az emberek keresési szokásait is. Azaz fontos, hogy a megfelelő kulcsszavakat válasszunk ki, amire kellő mennyiségű keresés lesz és a kulcsszóért folyó verseny mértéke is megfelel lehetőségeinknek.

  Ahhoz, hogy honlapunk jó eredményt érjen el a találati listán, meg kell felelni a keresőoptimalizálás szempontjainak. Alapvetően technikai és szövegírási feltételek ezek, mint a hibátlan programozás, a gyors betöltési sebesség, kellő mennyiségű és minőségű tartalom.

  Azonban nem elég, ha saját oldalunkat megfelelően alakítjuk ki, mivel a keresők nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy felmérjék, milyen elismertséget szerzett oldalunk mások szemében. Ezt azzal méri, hogy mennyi hivatkozás van oldalunkra, célszerű tehát linkeket elhelyezni minél színvonalasabb weblapokon, amelyek hasonló témával foglalkoznak.

  Fontos megemlíteni, hogy csak legális eszközöket használjunk a keresőoptimalizálás során, mert egy büntetés igen hosszú időre visszavetheti weboldalunk helyezését a találati listán.

  A keresőoptimalizálás tehát bizonyos alapvető feltételekhez kötött (keresőbarát honlap), valódi eredményeket azonban csak folyamatos munkával, tartalom generálással lehet elérni.

  Keresőoptimalizálási szolgáltatásaink

  Természetesen az általunk készített honlapok keresőbarát kialakításúak, igény szerint szövegírást és tartalommarketinget is vállalunk, segítve ezzel az alapvető feltételeknek való megfelelést. A keresőoptimalizálás alapja a kulcsszóelemzés, amely segítségével kiválasztjuk az Ön számára fontos keresőszavakat.

  Folyamatos szolgáltatás keretében vállaljuk honlapja keresőoptimalizálását!

  Folyamatos szolgáltatásként vállaljuk, hogy a kiválasztott kulcsszóhoz kapcsoltan cikkeket, bejegyzéseket készítünk külső és saját oldalakon, mellyel honlapja elismertsége és forgalma is növekszik. Követjük az oldal látogatottsági statisztikáit, amikből egyre precízebb információkat lehet levonni a helyes, leginkább megtérülő vagy új irányokról, kulcsszavakról.

  Amennyiben nem általunk készített weboldalról van szó, úgy felmerülhetnek a keresőoptimalizálást hátráltató technikai problémák is, ezeket egy honlapelemzés segítségével azonosítjuk, igény esetén honlapfejlesztést javasolunk.

  Kérjen ajánlatot online! 

  [hm_david_elerhetoseg]