• Kezdjen hozzá

  Válassza ki, mit tudjon weboldala

 • Honlapkészítés

  Honlapkészítés: mert fontos, hogy legyen egy jó weboldala!

  Az első benyomás, mindenki számára ismert ez a fogalom és kevesen vannak, akik vitatják ennek jelentőségét. A magánéletben és az üzleti világban is számtalanszor készülünk első találkozásokra, ilyenkor fontos a megjelenés, a megfelelő kommunikáció és örömmel tölt el bennünket, ha pozitív érzéssel távozunk a találkozóról. Ismerjük a szarvas hibákat is, amelyeket egy komoly cég képviselője nem követhet el. Alapvető elvárás az illedelmes viselkedés, a kifogástalan külső, a tárgyalás íratlan szabályainak betartása, a határozott, de nem tolakodó fellépés.

  Napjainkban egyre többen első benyomásukat cégünkről az internetről szerzik. Nem ismernek bennünket, nincsen elképzelésük a cégről és a munkatársakról. A vállalkozás nevét beírva a keresőbe a cégek több mint felénél gyűjtőoldalak, céginformációs honlapok jelennek meg a találati listán. Sok vállalkozás honlapját kitartó keresés után sem találhatjuk meg, ennek az a következménye, hogy nem tudunk számunkra fontos információkról értesülni.

  Mit gondol ilyenkor az érdeklődő, partner, vásárló?

  „Ez a cég vagy titokban akarja tartani az információkat, vagy nem veszi a fáradtságot, hogy honlapját elkészítse és elérhetővé tegye!”

  Honlap mindenképp kell, de milyen legyen?

  Tapasztalataink alapján, úgy gondoljuk ma már nem kérdés, hogy kell-e egy cégnek honlap. Ezt a gazdaságilag aktív népesség folyamatosan növekvő internet használata egyértelműen szükségessé teszi. Inkább az a kérdés merül fel, hogy milyen honlap működtetésével tudjuk vállalkozásunk sikerét biztosítani. Szeretnénk bemutatni, hogy a Honlapmanufaktúra csapata milyen lehetőségeket kínál az alap honlaptól az egyedi funkciókat megvalósító professzionális vevőszerző rendszerig.

  Mielőtt egy kedves ismerősére bízza cége internetes megjelenésének kivitelezését, aki szabadidejében szívesen segít honlapja elkészítésében egy dolgot még tartson szem előtt:

  Honlapja minden online marketing tevékenységének alapja, annak érdekében, hogy olcsón és hatékonyan érje el ügyfeleit egy minőségi weboldalra lesz szüksége. Ezt csak tudatos tervezés, grafikai, marketing és programozási szakértelem és az ön szakmai tudásának együttes alkalmazása révén tudjuk elérni.

   

  WORDPRESS weboldalak

  Ön vagy munkatársai részvételére is szükség van a honlap készítésekor és szerkesztésekor, ezért weboldalainkat WordPress keretrendszer segítségével készítjük, ami a világ legelterjedtebb honlap motorja, amit könnyű kezelhetőségének köszönhet. Ez a rendszer fogja lehetővé tenni, hogy weboldala tartalmát akár saját maga karbantarthassa. Ehhez egy adminisztrációs felületet nyújtunk, ami egy szövegszerkesztő egyszerűségével kezelhető.

  Kérem, ismerje meg a Honlapmanufaktúra csapatának Honlapkészítés szolgáltatását, amelyek segítségével mindenki megtalálhatja a számára szükséges ajánlatot.

   

  Gyorsan és egyszerűen szeretne eredményeket elérni?

  Ebben az esetben a weboldalát már kész WordPress témákra építve a gyors megvalósítást tartjuk szem előtt. Kiváló választás azoknak, akik most vágnak bele első honlapjuk üzemeltetésébe, vagy le kívánják cserélni eddigi nehezen kezelhető weboldalukat.

  Egy modern, dinamikus weblapot készítünk, ami kiváló segítője lesz az online marketing tevékenységének.

  A honlap tervezésekor javaslatot teszünk a honlap szerkezetének optimális kialakítására, a menüsor felépítésére, a legfontosabb funkciók elhelyezésére.

  Keresőbarát és minden eszközön egyaránt élvezhető honlapot készítünk, ez azért fontos, mert egyre többen telefonon és táblagépen használják az internetet.

  Íme a leggyakrabban előforduló funkciók, amire eddigi tapasztalataink alapján egy céges honlapon szükség van.

  • Korlátlan számú oldal létrehozásának lehetősége
  • Több szintű lenyíló menü
  • Adminisztrációs felületről karbantartható oldalak
  • Gyakran frissülő tatalom (hírek, cikkek) bejegyzésének lehetősége
  • Kapcsolat űrlap kapcsolatfelvételhez, ajánlatkéréshez, megrendeléshez
  • Kép- és videógaléria, slider
  • Szabad szavas kereső
  • Google térkép
  • Youtube videók beágyazásának lehetősége
  • Kapcsolat a Facebook oldallal

  Amikor elkészül a weboldala, az oldal használatát bemutatjuk egy személyes találkozó alkalmával, vagy online bemutatót bocsátunk rendelkezésére.

  A honlapokhoz Google Analytics eszköztárat is regisztrálunk, hogy a látogatottsági statisztikákat követni tudja.

  Ez az összeállítás olyan funkciókat tartalmaz, ami a legtöbb vállalkozás számára elegendő, ha ennél többre vágyik, úgy olvassa el a következő bekezdést!

  Kattintson ide és válassza ki pár perc alatt listánkból, hogy ön milyen funkciókat szeretne honlapjára!

   

  Mindent az egyedi igényei szerint!

  Ha igazán profi és egyedi weboldalt szeretne, akkor a honlapot teljes egészében az ön igényei szerint tervezzük meg, lehetőség van egyedi funkciók beépítésére is. Itt nincsenek korlátok, amit eltervezett, azt mi megvalósítjuk. Amennyiben több nyelvű weboldalt vagy adatbázis alapú honlapot tervez, egyedi elképzelését szeretné megvalósítani, akkor rugalmasan tudjuk biztosítani az együttműködést a honlapkészítés során.

   

  Írja meg terveit és szállítjuk a megoldást! Kérjen ajánlatot online! 

  [hm_david_elerhetoseg]