• Kezdjen hozzá

  Válassza ki, mit tudjon weboldala

 • Honlapelemzés

  Van már honlapja, de nincs megelégedve vele?

  Szeretné fejleszteni, de nem tudja hogyan fogjon hozzá?

  Szeretne online marketing eszközöket használni (Facebook, Google Adwords), de úgy érzi honlapja nem felel meg a céloknak?

  Mire jó a honlapelemzés?

  Cégünk honlapja gyakran az első dolog, amivel új ügyfeleink, partnereink találkoznak. Ezért időnként felmerül az igény, hogy fejlesszük, átalakítsuk weboldalunkat. Ilyenkor a legtöbb honlapkészítő új oldal létrehozását javasolja, mondván egyszerűbb, mint a régi javítása, ami sajnos a régebbi honlapoknál gyakran igaz is. Előfordulhat, hogy elkészül szép új honlapunk, de nem hozza a várt eredményeket és szeretnénk tudni, mi lehet ennek az oka.

  Mit kínálunk?

  A honlapelemzés szolgáltatás célja, hogy a már működő honlap vizsgálatával objektív képet kapjon weboldala állapotáról, a fejlesztések lehetőségéről és szükségszerűségéről.

  A Honlapmanufaktúra csapatának álláspontja szerint egy honlap minőségének megítélése összetett feladat, a szempontok három fő csoportba sorolhatóak:

  • programozási szempontok
  • esztétikai jellemzők
  • marketing tényezők

  Ennek megfelelően a honlapelemzés során webfejlesztő programozó, grafikus és marketing szakember is véleményt formál a vizsgált weboldalról.

  Ha tudni szeretné, mik honlapjának erősségei, gyengéi és hogyan fejlesztheti és teheti hatékonyabbá weboldalát, akkor kérje szakértőink elemzését!

  Grafikus, marketing szakember, webfejlesztő, programozó kollégáink vizsgálják honlapját és adnak szakértő véleményt róla.

  Igény esetén személyes tanácsadással, a szükséges változtatások elvégzésére vonatkozó ingyenes árajánlattal segítjük a továbblépést is.

  Kérjen ajánlatot online! 

  [hm_david_elerhetoseg]