• Kezdjen hozzá

  Válassza ki, mit tudjon weboldala

 • Facebook kampány

  Használjuk-e a Facebookot vállalkozásunk népszerűsítésére?

  A legtöbb vállalkozó számára egyértelmű, hogy a legnagyobb közösségi oldal mára megkerülhetetlen tényezővé vált, ha marketing tevékenységünket tervezzük. Van, aki szerint a Facebook csak magáncélú használatra alkalmas és cégét nem szívesen jeleníti meg. Egyesek viszont odáig mennek, hogy nem is üzemeltetnek honlapot, úgy gondolják, elegendő az, ha van egy Facebook oldaluk.

  A vállalkozások különböző mértékben tudnak élni a közösségi média nyújtotta lehetőségekkel. Elsősorban a célcsoport határozza meg, hogy mennyire alkalmas ez az eszköz a termék, szolgáltatás népszerűsítésére. Amennyiben a célcsoport az Internetet használó lakosság, ráadásul földrajzilag jól behatárolható területen, jellemző demográfiai tulajdonságokkal és határozott érdeklődési körökkel, akkor biztosan hatékonyan tudunk a Facebookon hirdetni.

   

  Mire használható egy vállalkozás számára a Facebook?

  Egy vállalkozás közösségi médiában való jelenlétének alapja egy saját Facebook oldal létrehozása. Fontos, hogy ne személyként regisztráljuk cégünket, hanem oldalként. A honlaphoz hasonlóan itt is oldalunk népszerűsítése lesz a legfőbb feladat, minél több rajongót gyűjtsünk, akik követik bejegyzéseinket és reagálnak is rájuk. A rajongótáborunk számára ezt követően folyamatosan érdekes bejegyzéseket tehetünk közzé, amelyek cégünkre irányíthatják a figyelmüket.

  Lehetőségünk van hirdetések révén oldalunkat, bejegyzéseinket, termékeinket, szolgáltatásainkat és az általunk tervezett eseményeket népszerűsíteni. A hirdetések hatékonyságát nagyban növeli, hogy a Facebook hirdetőrendszerében rendkívül pontos célzásra van lehetőség. Megválasztathatjuk milyen korú, nemű, lakhelyű, érdeklődésű körű felhasználók számára kínáljuk hirdetésünket. Fizethetünk a Facebookon megjelenés és kattintás után is. Igazán hatékony eredményt a célzott kampányok képesek hozni, ezek általában alkalmazásokon alapulnak és egy nyereményjáték, vagy valamilyen cselekvésre ösztönző kezdeményezés a lényegük.

   

  Mit kínálunk?

  A Honlapmanufaktúra csapata elsősorban a Facebook kampányokat tartja hatékony tevékenységnek a közösségi média felületén. Konkrét marketing célokat meghatározó Facebook kampány tervezését és lebonyolítását javasolja a vállalkozások számára. Ez lehet például új Facebook oldal bevezetését szolgáló, adatbázis építésre törekvő, szezon előtti beharangozó vagy akciókat népszerűsítő kampány.

  A Facebook kampány segítségével sikeresen növelhetjük honlapunk látogatottságát, érdeklődőket és vásárlókat irányíthatunk weboldalunkra, webshopunkra. Rendkívül hatékonyak a különböző rendezvényeket népszerűsítő kampányok, hiszen mikor látjuk, hogy általunk nagyra becsült ismerőseink is ott lesznek az eseményen könnyebben szánjuk rá magunkat a részvételre. A Facebookról át tudjuk irányítani az érdeklődőket regisztrációs gombbal is a weboldalunkra, hogy ott jelentkezzenek a rendezvényünkre. Egyre hatékonyabb a Facebook hirdetési rendszere a konkrét termékek eladásában, a webshop forgalmának növelésében is.

  A Facebook professzionális marketing célú használata sokrétű szaktudást igényel. A folyton változó technikai feltételek és szabályrendszer ismeretén túl, igazán hatékony kampány tervezéséhez, kreatív kivitelezéséhez és lebonyolításához programozóra, marketing szakemberre és grafikusra is szükség van.

  Vállaljuk vállalkozása Facebook kampányainak teljes körű tervezését és lebonyolítását az alábbiak szerint:

  • hirdetések kreatív tervezése
  • hirdetések koordinálása
  • kampányok (pl.:nyereményjátékok, akciók) tervezése és megvalósítása

  Ha szeretné profi módon népszerűsíteni vállalkozását a Facebook segítségével, vegye fel a kapcsolatot a Honlapmanufaktúra csapatával!

  Grafikus, marketinges, webfejlesztő kollégáink segítenek a cégére szabott Facebook kampány megtervezésében és megvalósításában.

  Kérjen ajánlatot online! 

  [hm_david_elerhetoseg]