• Kezdjen hozzá

  Válassza ki, mit tudjon weboldala

 • Stefi Munkaruházati Bolt népszerűsítése

  Kihívás

  A Stefi Munkaruházati Bolt 2015-ben döntött úgy, hogy erősíteni szeretné az online marketinget. Feladatul kaptuk az üzlet weboldalának kialakítását, keresőoptimalizálását és népszerűsítését online kampányokkal.

  Megoldás

  Első lépésként létrehoztuk a Stefi munkaruházati bolt honlapját, ahol az érdeklődők tájékoztatást kapnak a fontosabb információkról, mint a készlet kisöprési akciók vagy az új kollekciók megérkezésének ideje.

  A weboldalra folyamatosan készítünk keresőoptimalizált tartalmat, így elértük, hogy a „munkaruházat szekszárd” keresőszóra az elsők között szerepeljen a Google találati listájában.

  Ahhoz, hogy releváns, aktuális tartalom kerüljön fel a weboldalra és a Facebook oldalra, vállaltuk, hogy időnként lefotózzuk a termékeket és azokat közzé tesszük. A képeket grafikailag szerkesztjük.

  A bolt Facebook oldalán minden héten két posztot teszünk közzé, ami éves szinten több mint 100 bejegyzést jelent. Szezononként nyereményjátékokat is indítunk a Facebook oldalukon.

  Az online kampányok segítségével egyre több ügyfelet sikerült szereznünk számukra, kiváltképp fontosak ebből a szempontból az akciós időszakok, amikor az online hirdetések révén megsokszorozódik az üzlet forgalma.

  58520 honlapmegtekintés
  >1000 termékfotó
  >100 Facebook bejegyzés évente
  632 FB rajongó

  További hasonló esettanulmányok és referenciák