A WordPress előnyei - Honlapmanufaktúra
 • Kezdjen hozzá

  Válassza ki, mit tudjon weboldala

 • A WordPress előnyei

  Ma már több nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer létezik, amelyeket rendkívül könnyű kezelni. A Joomla és a Drupal is népszerű, de ezek közül is kiemelkedik a WordPress. Megmutatjuk, miért.

  Egy könnyen kezelhető rendszer

  A Honlapmanufaktúra honlapját a WordPress segítségével szerkesztjük a mai napig. Ezzel a tartalomkezelő rendszerrel hozzuk létre azokat a honlapokat, amelyeket ügyfeleink számára készítünk. Nézzük, miért is ajánljuk, és milyen előnyökkel rendelkezik:

  • Más honlap-motorokkal ellentétben a WordPress magyar nyelven is elérhető. Mivel ez a tartalomkezelő rendszer rendkívül elterjedt, számtalan magyar nyelvű oldalon talál hozzá segítséget, illetve erre létrehozott fórumokon is megbeszélheti más WordPress felhasználókkal egy-egy kérdését.
  • Adminisztrációs felülete egyszerűen került kialakításra a jobb áttekinthetőség érdekében. Így nem kell attól tartania, hogy a bonyolult vezérlőpultban nem ismeri ki magát.
  • Rengeteg bővítmény létezik hozzá, amelyekkel mindenféle extra funkció létrehozható és beállítható. Többek között a hírlevél rendszer, egyedi galéria, vagy a kedvelt slider, ami egyfajta diavetítés.
  • A rendszer folyamatos fejlesztés alatt áll, vagyis állandóan megújul. Ezekkel a fejlesztésekkel az Ön oldala nem csak használhatóbbá, hanem biztonságosabbá is válik.
  • Szintén rengeteg WordPress témát (előre elkészített megjelenést) talál az interneten, amelyekkel kialakításra kerül majd az oldal kinézete. Ezek segítségével változatos megjelenés érhető el, de grafikus által készített egyedi kinézet is megvalósítható.
  • Kezelése egyszerű, nem kell órák hosszat tanulni, és azonnal használható. Mindemellett a bejegyzések írása és a képek feltöltése is könnyű.
  • A WordPress egy keresőbarát weblap motor, és rendkívül jól alkalmazkodik a Google elvárásaihoz, segítségével a találati listákon is előkelő helyeket lehet elérni.
  • A blogokkal ellentétben itt nem jönnek elő villogó reklámok, amelyek zavaróak lehetnek, és miattuk túlzsúfolttá válik az oldal.

  WordPress honlap készítése profiktól!

  Persze a WordPress-t lehet egyénileg is kezelni, ám aki egy professzionális honlapot szeretne létrehozni, jobb, ha szakemberre bízza a feladatot, aki tudja, hogyan kell létrehozni és beállítani egy komolyabb weblapot WordPress segítségével!

  Bízza ránk honlapjának elkészítését WordPress tartalomkezelő rendszerrel! Tekintse meg honlapkészítő szolgáltatásunkat, és kérjen tőlünk ajánlatot!